Atelier in Naquera
Design


The project is located in a unique environment in the proximities of Sierra Calderona. We designed a new annexe beside the existing house that offers not only the use we were asked for but also a space for multiple uses depending on the customer needs.

The plot was selected and a repeated module to organise the works was established. Precast concrete pieces of 1 x 3.20 meters rely on the existing pavement and form a floor that defines the exterior and interior of the new space, contributing to provide brightness and continuity.

A light steel frame and a polycarbonate coating are built on this grid, allowing the light to come into the interior space while giving the user a veiled privacy. Two empty spaces acting as courtyards on both sides of the piece help tighten the space horizontally and create the conditions for optimal comfort inside.


Client
Private


Location
Náquera, Valencia


Area
75 m²